Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nonaspe FC (121086) - Atlètic Montserratí (309899) » 678788216: T66/R3

Copa 678788216 Información oficial sobre el partido 678788216 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido 1 - 3 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido 1 - 3 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nonaspe FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Finbarr O'Kelly, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ángel Manuel Colón va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ronny Butler. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 es va veure una gran oportunitat per a Nonaspe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cezar Andrei, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 110 (Ocasión de contra de falta): Nonaspe van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 110 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Finbarr O'Kelly no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Vivancos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atlètic Montserratí

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Afua Waiswa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 118 Minuto 93 (Gol evento especial córner peinado): Montserratí va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Yanice Guillou, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jairo Rivero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nonaspe. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ronny Butler la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Montserratí es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 106.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Yanice Guillou va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però César Orellana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Ronny Butler va estar a punt de posar per davant a Montserratí amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de César Orellana va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Isidoro Assini va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Montserratí que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Afua Waiswa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Montserratí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Grégoire De Raet va quedar-se sol davant el porter César Orellana, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Henning Sitterswald, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ronny Butler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 284 Minuto 109 (Ocasión de penalti): Grégoire De Raet de Montserratí va fallar un penal al minut 109, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.