Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

isotopos de alburquerque (772563) - Guayaquil Balompié 2 (1584494) » 678788116: T66/R3

Copa 678788116 Información oficial sobre el partido 678788116 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido 7 - 8 Iteros F.C. Alineación oficial del equipo 'Iteros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
isotopos de alburquerque Alineación oficial del equipo 'isotopos de alburquerque' en el partido 1 - 2 Iteros F.C. Alineación oficial del equipo 'Iteros F.C.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,2 % 54,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isotopos de alburquerque

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): El alburquerque no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Nikolau Azpillaga es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Nikolau Azpillaga de alburquerque empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vincenzo Asti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del alburquerque se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 55.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): alburquerque va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 67 Rashid Elmurodov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vincenzo Asti no s'ho podia creure.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nikolau Azpillaga no va ser aprofitada per en Jordi Aranzadi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Robbie Leather va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ralph van der Wolf de alburquerque va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de alburquerque Fernando Elguera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ngouloure Bayock es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Prokop Major va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de alburquerque, Vincenzo Asti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de alburquerque Ralph van der Wolf va intentar enganyar Ngouloure Bayock amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Robbie Leather, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ngouloure Bayock va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de alburquerque i 7 - 8 al marcador.

Iteros F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Iteros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wiktor Stryczek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 en Macario Isturiz va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Salif Ndiaye podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): En Diego 'El Secarón' Ferrater conduïa pel cercle central i, veient a en Lutz Mehrower desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 3.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 90, quan Lutz Mehrower va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Joselito Ordoñez de Iteros va fallar un penal al minut 32. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Macario Isturiz ja els havia advertit que el porter contrari, en Fernando Elguera, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Klečka de Iteros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ngouloure Bayock de Iteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Elguera en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Diego 'El Secarón' Ferrater de Iteros va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Macario Isturiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Iteros.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Salif Ndiaye de Iteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Elguera en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.