Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

phampa team (1586029) - Hércules (772650) » 678788016: T66/R3

Copa 678788016 Información oficial sobre el partido 678788016 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido 2 - 4 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido 2 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

phampa team

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eli Idoatebiguria de phampa aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El phampa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Eli Idoatebiguria es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Pol Villarmea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): phampa va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Jesús Geltru va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Sacha Jeitziner i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a phampa, però el xut de Alexander Linder va sortir bastant desviat.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): phampa van sortir al contraatac al minut 78, però Jesús Geltru va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Enrique Badía no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eli Idoatebiguria de phampa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Total Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Heare Offringa de Racing va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): En Diogo Miranda va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 42. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcos Salvadores, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Adolfo Querejazu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Máximo Remedios, que no va fallar i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adolfo Querejazu va ser clau en la jugada d'atac de Racing al minut 19, quan ell mateix va fer una passada brutal a Máximo Remedios, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Máximo Remedios al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergej Smodej es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Baccolini de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.