Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Torpedo FC (1366549) - Borras F.C. (486027) » 678787842: T66/R3

Copa 678787842 Información oficial sobre el partido 678787842 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Real Torpedo FC Alineación oficial del equipo 'Real Torpedo FC' en el partido 3 - 5 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Torpedo FC Alineación oficial del equipo 'Real Torpedo FC' en el partido 3 - 4 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,9 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Torpedo FC

Goles Goles

  • 100 Minuto 43 (Gol de falta): Ole Bjørsvik va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 43.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sobir Rasulov va anar directament als peus de Roberto Tiboni que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, António Rato es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Peter Carl va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Şener Öncübey quasi marca en una jugada assajada de córner que Mohamed Nsaibi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Dorel Vornicel de Torpedo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Torpedo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mohamed Nsaibi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Arturo Restrepo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Borras F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Saveras Svaravičius donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al 15 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Borras augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Harrison Janjula es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Taras Shelaev, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Martin Gautschi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Borras va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martin Gautschi.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Harri Hakonen de Borras va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martin Gautschi de Borras es va guanyar la targeta groga merescudament.