Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f c sanvi (1368658) - CARPAUMAR (990735) » 678621658: T66/R2

Copa 678621658 Información oficial sobre el partido 678621658 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

f c sanvi Alineación oficial del equipo 'f c sanvi' en el partido 4 - 1 CARPAUMAR Alineación oficial del equipo 'CARPAUMAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
f c sanvi Alineación oficial del equipo 'f c sanvi' en el partido 1 - 5 CARPAUMAR Alineación oficial del equipo 'CARPAUMAR' en el partido
Tiene bastante suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f c sanvi

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del sanvi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raimund Eigel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Raimund Eigel va acabar en una passada genial cap al jugador de sanvi Marc Barlow, que va marcar el 2 - 1.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ludovic Etzweiler va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Raimund Eigel de sanvi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raimund Eigel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claude Henry de sanvi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CARPAUMAR

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): CARPAUMAR va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Adrià Requesens va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Marco Ruffoli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): CARPAUMAR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cássio Farias va desviar el xut final de Rubén Churruchano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Adrià Requesens al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Roberto Frascone va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.