Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Muntcau (1336542) - Celta.Cenicero (489072) » 678621431: T66/R2

Copa 678621431 Información oficial sobre el partido 678621431 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

F.C. Muntcau Alineación oficial del equipo 'F.C. Muntcau' en el partido 0 - 2 Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Muntcau Alineación oficial del equipo 'F.C. Muntcau' en el partido 2 - 0 Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Muntcau

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Egidio Villanelli del Muntcau ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Yordan Bagarov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Yordan Bagarov hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al 71, Daniel Walters-Conner hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Xeraldo Canelas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Celta.Cenicero

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): En Harry Delley va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 38. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Celta.Cenicero eren letals, i Quirin Deibel va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Celta.Cenicero quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gerard Casases va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Pericàs de Celta.Cenicero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pere Pericàs es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.