Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SOFTY F.C. (122286) - BimBamBum (988162) » 678621137: T66/R2

Copa 678621137 Información oficial sobre el partido 678621137 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

SOFTY F.C. Alineación oficial del equipo 'SOFTY F.C.' en el partido 2 - 6 Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SOFTY F.C. Alineación oficial del equipo 'SOFTY F.C.' en el partido 3 - 1 Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOFTY F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els seguidors del SOFTY van tornar a saltar d'alegria al minut 50. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Raúl Tamariz que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El SOFTY no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Pedro Núñez Vázquez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): SOFTY va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan José Guadalupe Madrazo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luís Jorge Correia Alves va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nardick Ponce va entorpir al marcador d'en José Guadalupe Madrazo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Cultural Rheonesa SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Lauri Helle donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Cultural va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dries Persan, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lauri Helle va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cultural eren letals, i Manuel Alustiza va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aubin Audonnet va anar directament als peus de Manuel Alustiza que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 5.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Aubin Audonnet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 1 - 6 per a Cultural.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Aubin Audonnet va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Manuel Alustiza, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Jake Laffan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Inácio Carneiro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nardick Ponce haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cultural al minut 67.