Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ou vence ou racha (125216) - siege cf (490511) » 678620325: T66/R2

Copa 678620325 Información oficial sobre el partido 678620325 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Ou vence ou racha Alineación oficial del equipo 'Ou vence ou racha' en el partido 0 - 3 siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ou vence ou racha Alineación oficial del equipo 'Ou vence ou racha' en el partido 2 - 0 siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ou vence ou racha

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Jarosław Starościak va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 38. 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Xosé das Bolas va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Shayan Ghazizadeh el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Narciso da Armada de vence va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

siege cf

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de siege va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jan Petter Rusten va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jan Petter Rusten va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de siege, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Jérémie Téruel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Jérémie Téruel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. siege va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pavel Shimchenko de siege es va guanyar la targeta groga merescudament.