Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HIMEL (440008) - Rockola Team (772405) » 678620300: T66/R2

Copa 678620300 Información oficial sobre el partido 678620300 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

HIMEL Alineación oficial del equipo 'HIMEL' en el partido 1 - 4 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HIMEL Alineación oficial del equipo 'HIMEL' en el partido 0 - 6 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIMEL

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Jarold Valk es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jarold Valk va deixar a Peet Staber assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HIMEL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ralph Schober, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antti-Pekka Skyttén de HIMEL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rockola Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Peppe Cambieri va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 en Hans Liefferinckx va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pedro Antonio Teixerinha podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Hans Liefferinckx va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 75 de joc. Albeiro Oviedo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ricardo Lurquín va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Rockola.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Eitam Leibo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cyril Bushaway va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Akram El Mokadem quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyril Bushaway, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albeiro Oviedo després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cyril Bushaway va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Lurquín de Rockola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.