Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Miope (435791) - As de River (1587597) » 678620048: T66/R2

Copa 678620048 Información oficial sobre el partido 678620048 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

FC Miope Alineación oficial del equipo 'FC Miope' en el partido 3 - 0 As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Miope Alineación oficial del equipo 'FC Miope' en el partido 1 - 1 As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Miope

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Rrezor Gremi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Miope es posava per davant!
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Miope va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Sorin Poncea, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ambroży Hadała va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Miope van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ambroży Hadała va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ambroży Hadała. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

As de River

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Annas Semper va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ingo Gutmannsbauer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Dani Arévalo va estar a punt de posar per davant a As River amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ingo Gutmannsbauer va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): As River va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ingo Gutmannsbauer va desviar el xut final de Peer Lo Fria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 60, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ingo Gutmannsbauer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Dani La Quatra des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dani La Quatra va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jaime Murphy, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.