Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

somni (1434854) - Beleco (120139) » 678619932: T66/R2

Copa 678619932 Información oficial sobre el partido 678619932 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

somni Alineación oficial del equipo 'somni' en el partido 0 - 4 Oropesa Gooners Alineación oficial del equipo 'Oropesa Gooners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
somni Alineación oficial del equipo 'somni' en el partido 0 - 1 Oropesa Gooners Alineación oficial del equipo 'Oropesa Gooners' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

somni

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jerzy Buława va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Abdelazim El-Fassi, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): somni van sortir al contraatac al minut 84, però Christian Bießmann va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Salici.

Oropesa Gooners

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Oropesa. En Quirze Curull va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 65 pels visitants. En Quirze Curull va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Oropesa, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Quirze Curull va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oropesa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Quirze Curull es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 17 la va desaprofitar Quirze Curull de Oropesa, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Oropesa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Chulio Caro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.