Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Lionel Messi (1437764) - Carmela futbol estrellas (1367708) » 678618737: T66/R2

Copa 678618737 Información oficial sobre el partido 678618737 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 4 - 3 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 2 - 3 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
Tiene suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Lionel Messi

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Joan Agusil de Lionel va demostrar les seves habilitats al minut 35 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Albert Kandefer trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 79. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Egon Böttger va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Hélder Aladrén va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lionel, Abdulbary Dawood Al-Braiky, que va marcar, sense saber com, el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 33 amb una falta ben llançada per en Egon Böttger, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 214 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Lionel tenia un penal al seu favor al minut 78, però el porter va aturar el xut de Egon Böttger amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Peruxu Sevilla, t'estimo!!!''

Carmela futbol estrellas

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de estrellas va ser finalitzada des de l'esquerra per Sören De Vriend al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 21 de partit va donar a estrellas l'avantatge per 0 - 2. Sören De Vriend en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Pallars entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al estrellas, un peu providencial d'en Nicklas Linstad va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Nkululeko Khogisa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Horacio Alastrué va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Albert Zglenicki rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joakim Eggbeck va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Horacio Alastrué des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Albert Zglenicki quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Alés de estrellas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Carles Quilis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.