Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coco teams (991593) - amanatidis de setubal (439640) » 678618693: T66/R2

Copa 678618693 Información oficial sobre el partido 678618693 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

coco teams Alineación oficial del equipo 'coco teams' en el partido 1 - 9 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
coco teams Alineación oficial del equipo 'coco teams' en el partido 0 - 7 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coco teams

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Alfredo Buonanotte s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Miguel Villaro va servir per deixar enrere el gegant Fermín Daniel Matos al minut 28, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Miguel Villaro va deixar a Fermín Daniel Matos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidio Bares de teams amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Fernando Gozalbo de teams va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marius Zamfir quedar desmarcat i marcar per a amanatidis al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de amanatidis va ser finalitzada des de l'esquerra per Óscar Encuentra al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Pedro Peñafuerte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 1 - 3 per a amanatidis.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gerd Maandi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marius Zamfir, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marius Zamfir de amanatidis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 72 de partit.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de amanatidis. A fi d'aconseguir el 1 - 7, van tocar-la en curt per tal que Pedro Peñafuerte xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Óscar Encuentra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 8 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fermín Daniel Matos, que va ser qui va marcar 1 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Juan Campano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Georg Ramoser, però la pilota va topar amb el travesser.