Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NESKAK (436543) - The legend of Dokan (797448) » 678618675: T66/R2

Copa 678618675 Información oficial sobre el partido 678618675 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

NESKAK Alineación oficial del equipo 'NESKAK' en el partido 3 - 2 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NESKAK Alineación oficial del equipo 'NESKAK' en el partido 3 - 3 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NESKAK

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Zygmunt Jaskólski va anar a parar al cap de Pierino Formichelli que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a NESKAK el 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francisco Aparicio Pérez, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 41 gràcies a la jugada de Francisco Aparicio Pérez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zygmunt Jaskólski va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Isart Surralles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mariano Sordoni de NESKAK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

The legend of Dokan

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): En Safwan Ameri va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 20. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): legend van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 40, quan Rufus Haydock va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guy Vleugels va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Nuno Millares des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): legend va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Estebe Bidatxea es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ramiro Galbarruli quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Estebe Bidatxea va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.