Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

@valencia f. C (436805) - FC Improde (1372441) » 678618587: T66/R2

Copa 678618587 Información oficial sobre el partido 678618587 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

@valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido 0 - 5 FC Improde Alineación oficial del equipo 'FC Improde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
@valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido 1 - 2 FC Improde Alineación oficial del equipo 'FC Improde' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

@valencia f. C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de @valencia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fabio Del Castello, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Improde

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Alfonso Cruzado va posar els visitants Improde per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Jorge Álvarez Collado va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Improde.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Alfonso Cruzado va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ivan Capdevila va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Johan Bergbrant va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 54, i va fer pujar el 0 - 5 per a Improde.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Francisco Brihuega de Improde va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Álvarez Collado va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ivan Capdevila, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Emmanuel Ledoyen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ivan Capdevila, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Johan Bergbrant de Improde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Pablo César Silos de Improde va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo César Silos va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Improde va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.