Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratapaxecs (1333016) - KomidaparaZebras.es (441762) » 678618328: T66/R2

Copa 678618328 Información oficial sobre el partido 678618328 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Ratapaxecs Alineación oficial del equipo 'Ratapaxecs' en el partido 8 - 9 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ratapaxecs Alineación oficial del equipo 'Ratapaxecs' en el partido 3 - 2 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,7 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratapaxecs

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Albino Leal Martins, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Doğan Özbilir de Ratapaxecs, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ratapaxecs s'esgargamellaven dempeus per esperonar Shahum Shahgeldyan que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 65 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Doğan Özbilir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dimitar Petkov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Vasilije Dimić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ratapaxecs.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Albino Leal Martins va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Ratapaxecs per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 93, quan Viktor Knutti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Doğan Özbilir! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Viktor Knutti va estar a punt d'acabar en gol al minut 102, però el porter visitant Dimitar Petkov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Knutti de Ratapaxecs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tuukka Valanne de Ratapaxecs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Vasilije Dimić va xutar fora per a Ratapaxecs, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Ratapaxecs, Chico Regala, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): David Lecointre va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ratapaxecs, Viktor Knutti, col·locà la pilota just a les mans d'en Dimitar Petkov. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Albino Leal Martins de Ratapaxecs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dimitar Petkov en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Yannick Provost anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Ratapaxecs.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Olti Kristi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Ratapaxecs.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Shahum Shahgeldyan de Ratapaxecs va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 8.

KomidaparaZebras.es

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Zebras va ser José Cifontes, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nguyễn Đình Tú.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zebras prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Florin Păteanu.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Zebras va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Florin Păteanu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 55 per Heribert Hoyten va anar a parar a la creueta.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Pieter-Jan Steehouwer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zebras Enrique Lamas Cabrera, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Olti Kristi. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Zebras José Cifontes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Olti Kristi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zebras Florin Păteanu va intentar enganyar Olti Kristi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pieter-Jan Steehouwer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Zebras.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Salem El Batrawy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Zebras, Heribert Hoyten, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Paolo Pogliani de Zebras va executar el tir amb una gran tècnica posant el 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Nguyễn Đình Tú va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 9.