Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Boo (1585050) - Ragnarök (486308) » 678617978: T66/R2

Copa 678617978 Información oficial sobre el partido 678617978 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

Taberneros F.C Alineación oficial del equipo 'Taberneros F.C' en el partido 0 - 7 Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taberneros F.C Alineación oficial del equipo 'Taberneros F.C' en el partido 0 - 3 Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberneros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Taberneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Coma va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): El Taberneros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Barry Krieg la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Schitov de Taberneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ragnarök

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Saúl Galinena que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Juan Jesús Vuelva va anar directament als peus de Celdoni Pujals que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Gonzalo Portabella va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Alessandro Grilli va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Ragnarök.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Juan Jesús Vuelva va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): En Balgovind Verma entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ragnarök, un peu providencial d'en Veniamin Lyakutkin va situar el 0-6 al panell digital.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Darnius va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gonzalo Portabella al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Alessandro Grilli va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.