Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skandalo FC (1583664) - Sabatinis (992570) » 678617891: T66/R2

Copa 678617891 Información oficial sobre el partido 678617891 en Hattrick

12.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 2

potorrines Alineación oficial del equipo 'potorrines' en el partido 0 - 1 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
potorrines Alineación oficial del equipo 'potorrines' en el partido 0 - 3 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

potorrines

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de potorrines va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Michele Lattanzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Sabatinis

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sabáticos. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joan Vilaltella xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sabáticos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Berceo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sabáticos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Enrique Berceo va quedar-se sol davant el porter Yiorgos Livadiotis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Yiorgos Livadiotis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrian Mengersen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 217 Minuto 75 (Ocasión evento especial cansancio): En Albert Ravestein estava molt cansat. En Israel Ilumberri ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Cadell de Sabáticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.