Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godai (1459745) - CFB Pallaresos (1601896) » 676010598: T66/J7/VII

Liga 676010598 Información oficial sobre el partido 676010598 en Hattrick

19.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VII.1005 (39041)

ANDORRA DE PIQUE Alineación oficial del equipo 'ANDORRA DE PIQUE' en el partido 0 - 1 CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido
0 - 1 Paolo Bonfiglio (61')
ANDORRA DE PIQUE Alineación oficial del equipo 'ANDORRA DE PIQUE' en el partido 0 - 1 CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ANDORRA DE PIQUE Alineación oficial del equipo 'ANDORRA DE PIQUE' en el partido 2 - 1 CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANDORRA DE PIQUE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ANDORRA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Jacolet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): ANDORRA van sortir al contraatac al minut 21, però Jordi Sasarols va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

CFB Pallaresos

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pallaresos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paolo Bonfiglio.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Pallaresos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Jacinto Gadéas va quedar-se sol davant el porter Romuald Masafret, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Batista del Jesús va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Batista del Jesús de Pallaresos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Romuald Masafret, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Paolo Bonfiglio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Jacinto Gadéas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Sergio Velasco Manrique va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Bonfiglio de Pallaresos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.