Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCrKrBe (440768) - Morcegos do Benitiño clube de futbol (313051) » 676009481: T66/J8/VII

Liga 676009481 Información oficial sobre el partido 676009481 en Hattrick

26.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VII.985 (39021)

IRIABRIL Alineación oficial del equipo 'IRIABRIL' en el partido 0 - 0 Morcegos do Benitiño clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Morcegos do Benitiño clube de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
IRIABRIL Alineación oficial del equipo 'IRIABRIL' en el partido 0 - 6 Morcegos do Benitiño clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Morcegos do Benitiño clube de futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IRIABRIL

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): IRIABRIL va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Albert Tarí va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Morcegos do Benitiño clube de futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Mark Forsthuber, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Morcegos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafa González de la Aleja va desviar el xut final de Thoralf Kothe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Huberto Boldrini va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Thoralf Kothe va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Stefan Hirschgarten quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Damien Manent, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Rafa González de la Aleja, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mark Forsthuber no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Willem van Schagen va estar a punt de posar per davant a Morcegos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafa González de la Aleja va impedir un gol cantat.