Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Machangos (1431936) - alzadearriba (485881) » 676009329: T66/J12/VII

Liga 676009329 Información oficial sobre el partido 676009329 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.982 (39018)

C.D Machangos Alineación oficial del equipo 'C.D Machangos' en el partido 2 - 3 Jose Grollo Team Alineación oficial del equipo 'Jose Grollo Team' en el partido
0 - 1 Josep Siqués (34')
Jay Rouger (39') 1 - 1
1 - 2 Avelín Díaz de Campomanes (54')
Aleksander Kuorilehto (61') 2 - 2
2 - 3 Avelín Díaz de Campomanes (74')
C.D Machangos Alineación oficial del equipo 'C.D Machangos' en el partido 2 - 3 Jose Grollo Team Alineación oficial del equipo 'Jose Grollo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D Machangos Alineación oficial del equipo 'C.D Machangos' en el partido 2 - 2 Jose Grollo Team Alineación oficial del equipo 'Jose Grollo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Machangos

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va proporcionar un lliure directe al Machangos. Jay Rouger va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aleksander Kuorilehto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Machangos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nikolau Zubilleta en un 1 contra 1 amb el porter Salvador Sanz Mateo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Velasco Nieto quasi marca en una jugada assajada de córner que Gabriel Mossos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Gabriel Mossos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Machangos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Joan Baptista Corominas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Machangos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aleksander Kuorilehto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Martín.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Kazimierz Tyrpa de Machangos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jose Grollo Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Josep Siqués donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): El porter de Grollo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Avelín Díaz de Campomanes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Avelín Díaz de Campomanes quedar desmarcat i marcar per a Grollo al minut 74. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Josep Siqués va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paco Oliver va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Biel Trasserra va marxar de Alejandro Ciudadano en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Grollo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 36 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Biel Trasserra va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Canalies, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Biel Trasserra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.