Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gipsy Kings III (311791) - CD Imperial (309217) » 676008669: T66/J1/VII

Liga 676008669 Información oficial sobre el partido 676008669 en Hattrick

08.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VII.971 (39007)

Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido 1 - 2 CD Imperial Alineación oficial del equipo 'CD Imperial' en el partido
0 - 1 Andres Iniesta (37')
0 - 2 Manel 'Pichichi' Pujades (48')
Sergio Dordas (66') 1 - 2
Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido 1 - 2 CD Imperial Alineación oficial del equipo 'CD Imperial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido 3 - 1 CD Imperial Alineación oficial del equipo 'CD Imperial' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gipsy Kings III

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els seguidors del Gipsy van tornar a saltar d'alegria al minut 66. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sergio Dordas que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Bret! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 4 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Servando Mayor Grandes, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Félix Valmaseda va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Christoph Bräu tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Servando Mayor Grandes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Valmaseda de Gipsy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Escalas de Gipsy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CD Imperial

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Andres Iniesta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Manel 'Pichichi' Pujades va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 2 per a Imperial.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Bursuk va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 68. En Manel 'Pichichi' Pujades va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.