Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fitas FC (123967) - Ancelu de Olimpia (1416030) » 676008152: T66/J12/VII

Liga 676008152 Información oficial sobre el partido 676008152 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.961 (38997)

FC.BARCELONA Alineación oficial del equipo 'FC.BARCELONA' en el partido 0 - 2 Ancelu de Olimpia Alineación oficial del equipo 'Ancelu de Olimpia' en el partido
0 - 1 Abd El Hamid Salah (81')
0 - 2 Cosmin Bociu (82')
FC.BARCELONA Alineación oficial del equipo 'FC.BARCELONA' en el partido 0 - 2 Ancelu de Olimpia Alineación oficial del equipo 'Ancelu de Olimpia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.BARCELONA Alineación oficial del equipo 'FC.BARCELONA' en el partido 1 - 1 Ancelu de Olimpia Alineación oficial del equipo 'Ancelu de Olimpia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,9 % 25,2 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.BARCELONA

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 72 minuts, el FC.BARCELONA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Luis Díaz-Perona de FC.BARCELONA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ancelu de Olimpia

Goles Goles

  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 81, Piotr Brzęczkowski va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Abd El Hamid Salah que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cosmin Bociu de Ancelu l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kwan-Woo Hong que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Kacper Kłysiak va estar a punt de posar per davant a Ancelu amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pep Maria Server va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cosmin Bociu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ancelu va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Grácio Martins Lima va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosmin Bociu de Ancelu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.