Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nilmar17 Team (991563) - El Barreru Cf (1366604) » 676005747: T66/J13/VII

Liga 676005747 Información oficial sobre el partido 676005747 en Hattrick

31.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VII.918 (38954)

FC Estrella del Sur Alineación oficial del equipo 'FC Estrella del Sur' en el partido 1 - 2 El Barreru Cf Alineación oficial del equipo 'El Barreru Cf' en el partido
0 - 1 Obi Eze (4')
0 - 2 Santiago valonga (61')
苏 (Su) 若海 (Ruohai) (63') 1 - 2
FC Estrella del Sur Alineación oficial del equipo 'FC Estrella del Sur' en el partido 1 - 2 El Barreru Cf Alineación oficial del equipo 'El Barreru Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Estrella del Sur Alineación oficial del equipo 'FC Estrella del Sur' en el partido 1 - 3 El Barreru Cf Alineación oficial del equipo 'El Barreru Cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Estrella del Sur

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): 苏 (Su) 若海 (Ruohai) de Estrella va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miguel Sosa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Sosa de Estrella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

El Barreru Cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Obi Eze quedar desmarcat i marcar per a Barreru al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Barreru va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Santiago valonga.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Gonçal Aixendrí va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 8, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Matias Linn va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mattes Frantal al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Jhonny Mercado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas Brizuela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Obi Eze després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lucas Brizuela va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Barreru a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Matias Linn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.