Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xauen (1337842) - Don Benito City (1421147) » 676003871: T66/J6/VII

Liga 676003871 Información oficial sobre el partido 676003871 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.885 (38921)

Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 1 - 1 FC Ximplets Alineación oficial del equipo 'FC Ximplets' en el partido
0 - 1 Enrique Abejaro (29')
Virgili Parareda (41') 1 - 1
Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 1 - 1 FC Ximplets Alineación oficial del equipo 'FC Ximplets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xauen Alineación oficial del equipo 'Xauen' en el partido 1 - 2 FC Ximplets Alineación oficial del equipo 'FC Ximplets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xauen

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Wilder Menéndez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Xauen, Virgili Parareda, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 81 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kenny Stjernstål va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Fernández Mesa de Xauen es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Virgili Parareda després que el jugador de Xauen li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

FC Ximplets

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrique Abejaro quedar desmarcat i marcar per a Ximplets al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Mauro Casal al minut 32.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo García de la Fuente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Antonio Portillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Manuel Fernando Gombau va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo García de la Fuente de Ximplets es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84, Mauro Casal de Ximplets va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Bermejo de Ximplets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.