Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tros de quòniam FC (1337183) - koopatroopa f.c. (441763) » 675997265: T66/J6/VII

Liga 675997265 Información oficial sobre el partido 675997265 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.767 (38803)

tros de quòniam FC Alineación oficial del equipo 'tros de quòniam FC' en el partido 4 - 1 koopatroopa f.c. Alineación oficial del equipo 'koopatroopa f.c.' en el partido
Harald Georg Bartranes (9') 1 - 0
Mihail Goranov (33') 2 - 0
2 - 1 Santi Marqués (34')
Xicu Navajas (53') 3 - 1
Gaspar Díaz de Ledesma (68') 4 - 1
tros de quòniam FC Alineación oficial del equipo 'tros de quòniam FC' en el partido 4 - 1 koopatroopa f.c. Alineación oficial del equipo 'koopatroopa f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tros de quòniam FC Alineación oficial del equipo 'tros de quòniam FC' en el partido 3 - 1 koopatroopa f.c. Alineación oficial del equipo 'koopatroopa f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tros de quòniam FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del quòniams contenien la respiració mentre en Harald Georg Bartranes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de quòniams a 2 - 0. Mihail Goranov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Xicu Navajas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a quòniams.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Gaspar Díaz de Ledesma va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Molleví Purset es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El quòniams ho intentava per la dreta per mitjà de Félix Morata, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de quòniams, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Antonio Sancerre va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Cabañero va rematar alt.

koopatroopa f.c.

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Santi Marqués va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per koopatroopa en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roland Viefhaus va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Andrea Tramaglini, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaime Carreras-Serra va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Diomedes Jáuregui va ser clau en la jugada d'atac de koopatroopa al minut 62, quan ell mateix va fer una passada brutal a Santi Marqués, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Martín Horaicoechea va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Diomedes Jáuregui.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Aleksandar Aćimović quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Martín Horaicoechea va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Artur Mielimąka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artur Mielimąka de koopatroopa va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".