Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dude Wanderers FC (125627) - astures 33 (1365840) » 675997038: T66/J5/VII

Liga 675997038 Información oficial sobre el partido 675997038 en Hattrick

05.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VII.763 (38799)

Stoitchkov men's Alineación oficial del equipo 'Stoitchkov men's' en el partido 2 - 1 Pinilla Boys Alineación oficial del equipo 'Pinilla Boys' en el partido
Alberto Vizco (5') 1 - 0
1 - 1 José Cabréllez (47')
Eduard Solans (49') 2 - 1
Stoitchkov men's Alineación oficial del equipo 'Stoitchkov men's' en el partido 2 - 1 Pinilla Boys Alineación oficial del equipo 'Pinilla Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stoitchkov men's Alineación oficial del equipo 'Stoitchkov men's' en el partido 2 - 1 Pinilla Boys Alineación oficial del equipo 'Pinilla Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoitchkov men's

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Stoitchkov va ser Alberto Vizco.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Stoitchkov va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 49 Eduard Solans va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Amaro da Capela gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Conchillos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdelmouqtader Ben-Mokhtar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Amaro da Capela, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Filigrana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Alberto Vizco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Elazar Malo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdelmouqtader Ben-Mokhtar, als 71 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Antonio Filigrana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de José Conchillos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduard Solans de Stoitchkov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pinilla Boys

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en José Cabréllez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Cutanda al minut 6 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.