Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cangas Morrazo F.C. (1370475) - ÅØ Fk (491033) » 675996467: T66/J3/VII

Liga 675996467 Información oficial sobre el partido 675996467 en Hattrick

22.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VII.753 (38789)

Estupendus Team Alineación oficial del equipo 'Estupendus Team' en el partido 4 - 1 Manfiel F.C Alineación oficial del equipo 'Manfiel F.C' en el partido
Felipe Bordalás (9') 1 - 0
Felipe Bordalás (30') 2 - 0
Felipe Bordalás (36') 3 - 0
Pablo Haitze (55') 4 - 0
4 - 1 Mauro Sáenz Camacho (64')
Estupendus Team Alineación oficial del equipo 'Estupendus Team' en el partido 4 - 1 Manfiel F.C Alineación oficial del equipo 'Manfiel F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estupendus Team Alineación oficial del equipo 'Estupendus Team' en el partido 2 - 2 Manfiel F.C Alineación oficial del equipo 'Manfiel F.C' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estupendus Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): César Ereinozaga va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 9 de joc. Felipe Bordalás es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Felipe Bordalás de Estupendus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Felipe Bordalás va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Estupendus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Haitze va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Bordalás va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Miguel López una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Toni Messegué va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Haitze. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Manfiel F.C

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Mauro Sáenz Camacho va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Manfiel va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francisco Rivero Martín va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Francisco Rivero Martín ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mauro Sáenz Camacho la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Manfiel havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Manfiel van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Mauro Sáenz Camacho des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Manfiel van pujar a rematar. Però en Ovidiu Leah la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.