Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrente CF (1596301) - Atlético de LulO (118716) » 675995462: T66/J3/VII

Liga 675995462 Información oficial sobre el partido 675995462 en Hattrick

22.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VII.735 (38771)

Zantos SK Alineación oficial del equipo 'Zantos SK' en el partido 5 - 0 CF Sant Josep BDN Alineación oficial del equipo 'CF Sant Josep BDN' en el partido
Topi Lukkari (9') 1 - 0
Lê Chân (20') 2 - 0
Claudi Segura (30') 3 - 0
Claudi Segura (33') 4 - 0
Lê Chân (50') 5 - 0
Zantos SK Alineación oficial del equipo 'Zantos SK' en el partido 5 - 0 CF Sant Josep BDN Alineación oficial del equipo 'CF Sant Josep BDN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zantos SK Alineación oficial del equipo 'Zantos SK' en el partido 3 - 0 CF Sant Josep BDN Alineación oficial del equipo 'CF Sant Josep BDN' en el partido
Tiene suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zantos SK

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Topi Lukkari va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Zantos SK.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Topi Lukkari sempre és una garantia. Al minut 20, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lê Chân marcar el 2 - 0 per al Zantos SK.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Claudi Segura sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zantos SK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Claudi Segura progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zantos SK a 5 - 0. Lê Chân va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Fonseca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Claudi Segura, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zantos SK va ser a punt de marcar al minut 62, quan el seu jugador Niklas Kandler va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Lê Chân una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Arnau Bernaus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Claudi Segura gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnau Bernaus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Claudi Segura va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

CF Sant Josep BDN

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Julián Barrueso va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco González Tanago, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Josep sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jordi Torrella, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Jordi Torrella de Josep va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.