Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RISSOTO (119271) - carlotadan (1578442) » 675993694: T66/J9/VII

Liga 675993694 Información oficial sobre el partido 675993694 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.703 (38739)

Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido 2 - 2 F.C. kazike Alineación oficial del equipo 'F.C. kazike' en el partido
Pascasio Baión (10') 1 - 0
1 - 1 Mario Sáenz González (22')
Sebastián Mora (70') 2 - 1
2 - 2 Filemón Agruchave (79')
Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido 2 - 2 F.C. kazike Alineación oficial del equipo 'F.C. kazike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Celtas Catalanes Alineación oficial del equipo 'Celtas Catalanes' en el partido 4 - 1 F.C. kazike Alineación oficial del equipo 'F.C. kazike' en el partido
Tiene mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtas Catalanes

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Catalanes contenien la respiració mentre en Pascasio Baión s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 70 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sebastián Mora llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Catalanes Alberto Sanz La Losa quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Loinaz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Alberto Sanz La Losa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Catalanes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Catalanes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Sanz La Losa en un 1 contra 1 amb el porter Nuño Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Catalanes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pascasio Baión va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nuño Rodríguez.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Catalanes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Sebastián Mora va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86, Carlos Cabreta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoni Josep Borrell de Catalanes es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. kazike

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de kazike. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mario Sáenz González xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Filemón Agruchave per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bautista da Barqueira sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Millán da Mezquita va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kazike va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Sáenz González va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): kazike va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ernesto Maine Sáenz va desviar el xut final de Jordi Abrines després d'una sèrie de rebots i molta confusió.