Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético El Aaiún (776176) - Los Puentes F.C. (1589697) » 675991327: T66/J6/VII

Liga 675991327 Información oficial sobre el partido 675991327 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.661 (38697)

Neptunia FC Alineación oficial del equipo 'Neptunia FC' en el partido 0 - 1 Los Puentes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Puentes F.C.' en el partido
0 - 1 Alfredo Guevara (64')
Neptunia FC Alineación oficial del equipo 'Neptunia FC' en el partido 0 - 1 Los Puentes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Puentes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neptunia FC Alineación oficial del equipo 'Neptunia FC' en el partido 2 - 1 Los Puentes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Puentes F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neptunia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Ramón Urquía va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Neptunia.
  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Lleixa va marxar de 涂 (Tu) 光龙 (Guanglong) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Neptunia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Lleixa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Lleixa va ridiculitzar a en 涂 (Tu) 光龙 (Guanglong) amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dani Collsamat va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Dani Collsamat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Neptunia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Joaquín Miguel Valle va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Los Puentes F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, Gregorio Villagrán va pentinar un córner cap al segon pal que Alfredo Guevara va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfredo Guevara de Puentes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Antonio Durán de Quiroga que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Antonio Durán de Quiroga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Germán García, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Puentes al minut 44, però el xut de Augusto Girau va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): Germán García va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Augusto Girau que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.