Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pumukys United (798011) - Anoeta FT (441541) » 675991144: T66/J2/VII

Liga 675991144 Información oficial sobre el partido 675991144 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.658 (38694)

F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 3 - 0 Beat dream Alineación oficial del equipo 'Beat dream' en el partido
Alexis Richard (23') 1 - 0
Salvador Felip (59') 2 - 0
Parviz Zisalah (67') 3 - 0
F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 3 - 0 Beat dream Alineación oficial del equipo 'Beat dream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 4 - 0 Beat dream Alineación oficial del equipo 'Beat dream' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pumukys United

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Pumukys va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Alexis Richard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pumukys van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Salvador Felip va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Parviz Zisalah conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alexis Richard va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Mähringer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pumukys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Parviz Zisalah, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Luís Nogueira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Lucas Olmos Ribera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Alexis Richard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucas Olmos Ribera al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alexis Richard va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Luís Nogueira es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Beat dream

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Coenza de dream va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Adrián Balboa que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): dream van sortir al contraatac al minut 20, però Jorge Coenza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnot Sagartigieta.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Arnot Sagartigieta se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jofre de Quadras de dream va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.