Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Telle (1414261) - Athletic Alforja F.S. (773834) » 675988943: T66/J12/VII

Liga 675988943 Información oficial sobre el partido 675988943 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.618 (38654)

Atlético de Pando C.F Alineación oficial del equipo 'Atlético de Pando C.F' en el partido 1 - 1 Los Frescos CF Alineación oficial del equipo 'Los Frescos CF' en el partido
Ibon Molero (6') 1 - 0
1 - 1 Ramón Negrete (60')
Atlético de Pando C.F Alineación oficial del equipo 'Atlético de Pando C.F' en el partido 1 - 1 Los Frescos CF Alineación oficial del equipo 'Los Frescos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Pando C.F Alineación oficial del equipo 'Atlético de Pando C.F' en el partido 2 - 1 Los Frescos CF Alineación oficial del equipo 'Los Frescos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Pando C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ibon Molero, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 9, però Ibon Molero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Ibon Molero de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en César León va rematar alt.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En César León, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Isidoro Pulido va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Carlos Ortega Iniesta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César León es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Baltanás de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Frescos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ramón Negrete, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ramón Negrete va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Frescos, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Alfredo Salgado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.