Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pellizcacristales (310061) - fc Boca jrs (118191) » 675988607: T66/J12/VII

Liga 675988607 Información oficial sobre el partido 675988607 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.612 (38648)

MongoDB Alineación oficial del equipo 'MongoDB' en el partido 1 - 3 The Circle Master Alineación oficial del equipo 'The Circle Master' en el partido
0 - 1 Marcos Mosquera (3')
0 - 2 Iker Gallinato (32')
Effie Veber (35') 1 - 2
1 - 3 Luis Piñero (52')
MongoDB Alineación oficial del equipo 'MongoDB' en el partido 1 - 3 The Circle Master Alineación oficial del equipo 'The Circle Master' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MongoDB Alineación oficial del equipo 'MongoDB' en el partido 3 - 2 The Circle Master Alineación oficial del equipo 'The Circle Master' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MongoDB

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Effie Veber trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a MongoDB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor 'El bombarder' Hermosa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Víctor 'El bombarder' Hermosa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lluís Maria Amills no va entrar per centímetres.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Nil Centelles va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al 54, Ayoze Iriztain hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Antonio Robles Acuña. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): MongoDB va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Antonio Robles Acuña no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Arnaut Egaña des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

The Circle Master

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Circle era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marcos Mosquera va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Iker Gallinato de Circle va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Iker Gallinato sempre és una garantia. Al minut 52, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Luis Piñero marcar el 1 - 3 per al Circle.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Fernando Urtarte va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Iker Gallinato, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Piñero després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Urtarte va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Medina Soriano de Circle va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Mosquera de Circle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.