Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polvos Holi (1582072) - la tercera (121522) » 675987886: T66/J13/VII

Liga 675987886 Información oficial sobre el partido 675987886 en Hattrick

31.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VII.599 (38635)

Polvos Holi Alineación oficial del equipo 'Polvos Holi' en el partido 5 - 0 ATHJUANLU Alineación oficial del equipo 'ATHJUANLU' en el partido
Juan Carlos Caraves (8') 1 - 0
Máximo Esteban De la Fuente (18') 2 - 0
Máximo Esteban De la Fuente (21') 3 - 0
Deepak Ghosh (49') 4 - 0
Máximo Esteban De la Fuente (63') 5 - 0
Polvos Holi Alineación oficial del equipo 'Polvos Holi' en el partido 5 - 0 ATHJUANLU Alineación oficial del equipo 'ATHJUANLU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Polvos Holi Alineación oficial del equipo 'Polvos Holi' en el partido 3 - 0 ATHJUANLU Alineación oficial del equipo 'ATHJUANLU' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polvos Holi

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): PolvosHoli prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Juan Carlos Caraves va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): PolvosHoli va augmentar la diferència quan Máximo Esteban De la Fuente no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): PolvosHoli va aconseguir el 3 - 0 quan Máximo Esteban De la Fuente va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Deepak Ghosh va augmentar l'avantatge de PolvosHoli a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan PolvosHoli va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Máximo Esteban De la Fuente des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PolvosHoli la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Caraves de PolvosHoli va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Máximo Esteban De la Fuente va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Miguel Manrique Coto rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antony Beedie per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Samuel Velicia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Valdemar Dittmer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Nicola Ravelli per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Peyman Bonyadi gairebé va marcar per a PolvosHoli des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

ATHJUANLU

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ATHJUANLU van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florian Émonet va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ATHJUANLU sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Florian Émonet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.