Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intercity CF (48755) - La Atalaya del Henares (121290) » 675985946: T66/J5/VII

Liga 675985946 Información oficial sobre el partido 675985946 en Hattrick

05.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VII.565 (38601)

Intercity CF Alineación oficial del equipo 'Intercity CF' en el partido 1 - 0 La Atalaya del Henares Alineación oficial del equipo 'La Atalaya del Henares' en el partido
Aleksandar Komnenović (32') 1 - 0
Intercity CF Alineación oficial del equipo 'Intercity CF' en el partido 1 - 0 La Atalaya del Henares Alineación oficial del equipo 'La Atalaya del Henares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Intercity CF Alineación oficial del equipo 'Intercity CF' en el partido 2 - 0 La Atalaya del Henares Alineación oficial del equipo 'La Atalaya del Henares' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intercity CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Inter va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aleksandar Komnenović, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Al minut 7 un refús amb el peu d'en Rafael Lobo va anar a parar als peus del Galal El Iraqi que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Inter va deixar en bona posició a en Sergio Cases per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts disputats, Chrisostomos Damalos gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rafael Lobo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Inter tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Carsten Schlosser ho va intentar al minut 69 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Aleksandar Komnenović va enviar un xut des de 40 metres al minut 85, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carsten Schlosser de Inter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Atalaya del Henares

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 8, el Atalaya estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rodolfo Vázquez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atalaya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Rubén Landen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Atalaya van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Rodolfo Vázquez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ezkidi Idikin va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atalaya va anar a parar a la dreta de l'atac on en Federico Elosegui, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.