Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burusoilak (434214) - Once Guerreros F.C. (1372295) » 675984200: T66/J2/VII

Liga 675984200 Información oficial sobre el partido 675984200 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.534 (38570)

Club Polideportivo Ejido S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Ejido S.A.D.' en el partido 4 - 1 F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido
Víctor Jiménez Varas (8') 1 - 0
1 - 1 Irail Zalduegi (10')
Hugo Chías (48') 2 - 1
Jordi Monzó (52') 3 - 1
Víctor Jiménez Varas (77') 4 - 1
Club Polideportivo Ejido S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Ejido S.A.D.' en el partido 4 - 1 F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Club Polideportivo Ejido S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Ejido S.A.D.' en el partido 8 - 0 F.C Girones Alineación oficial del equipo 'F.C Girones' en el partido
Es un cenizo 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Polideportivo Ejido S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Poli prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Víctor Jiménez Varas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Poli, atacant per l'esquerra al minut 48, va aprofitar el magnífic llançament de Hugo Chías per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Jordi Monzó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Poli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Víctor Jiménez Varas va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Prim va estar a punt de sentenciar el partit al minut 9, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Damaso Ollaberri es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Peña Muñoz de Poli va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jorge López Gil que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Manuel Peña Muñoz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Poli se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Manuel Peña Muñoz de Poli gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Jiménez Varas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Pizarro.

F.C Girones

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 en Irail Zalduegi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Manuel Villacis va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.