Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anitas team (1585952) - Los Verdes F.C. 2 (1432301) » 675983848: T66/J12/VII

Liga 675983848 Información oficial sobre el partido 675983848 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.527 (38563)

F.C Picamoixons Alineación oficial del equipo 'F.C Picamoixons' en el partido 0 - 4 Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido
0 - 1 Roque Miniño (34')
0 - 2 Abundio Ipenarrieta (54')
0 - 3 Cristian Vârlan (67')
0 - 4 Roque Miniño (68')
F.C Picamoixons Alineación oficial del equipo 'F.C Picamoixons' en el partido 0 - 4 Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C Picamoixons Alineación oficial del equipo 'F.C Picamoixons' en el partido 0 - 8 Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Picamoixons

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10, Santiago Medina Cantalejo de Picamoixons va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Pedro Lora de Picamoixons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Quijada de Picamoixons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Verdes F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Los Verdes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Roque Miniño es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 54 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Los Verdes. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Abundio Ipenarrieta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Cristian Vârlan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 68, en Florian Gâteau la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Roque Miniño que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Florian Gâteau va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Martínez es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Girolamo Castagna. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roque Miniño de Los Verdes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.