Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pepess (1339240) - politrakis (308280) » 675983214: T66/J7/VII

Liga 675983214 Información oficial sobre el partido 675983214 en Hattrick

19.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VII.516 (38552)

ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA Alineación oficial del equipo 'ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA' en el partido 4 - 0 Goimil Team Alineación oficial del equipo 'Goimil Team' en el partido
Cesc Climent (15') 1 - 0
Francisco Cantera (23') 2 - 0
Mauricio Hungría (24') 3 - 0
Kurtzio Urrengoetxea (66') 4 - 0
ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA Alineación oficial del equipo 'ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA' en el partido 4 - 0 Goimil Team Alineación oficial del equipo 'Goimil Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA Alineación oficial del equipo 'ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA' en el partido 2 - 0 Goimil Team Alineación oficial del equipo 'Goimil Team' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZAMORA_DEPORTIVO CORUÑA

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ZAMORA_DEPORTIVO contenien la respiració mentre en Cesc Climent s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Adolfo Vargas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ZAMORA_DEPORTIVO, un peu providencial d'en Francisco Cantera va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ZAMORA_DEPORTIVO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mauricio Hungría va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): ZAMORA_DEPORTIVO va aconseguir el 4 - 0 quan Kurtzio Urrengoetxea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kurtzio Urrengoetxea va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesc Climent de ZAMORA_DEPORTIVO es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Goimil Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Tiburcio Díez va estar a punt de posar per davant a Goimil amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Serrano va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Mazas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Goimil que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Javier Ozores la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Goimil havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Sañudo de Goimil es va guanyar la targeta groga merescudament.