Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.wolfdelobo (1333949) - TXUMI TEAM (1368171) » 675982258: T66/J6/VII

Liga 675982258 Información oficial sobre el partido 675982258 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.499 (38535)

[email protected] Alineación oficial del equipo 'piromano10@hotmail.com' en el partido 0 - 4 TXUMI TEAM Alineación oficial del equipo 'TXUMI TEAM' en el partido
0 - 1 Severino Lampón (14')
0 - 2 Zacarías Obrero (25')
0 - 3 Javier Canseco (65')
0 - 4 Óscar Marañón (82')
[email protected] Alineación oficial del equipo 'piromano10@hotmail.com' en el partido 0 - 4 TXUMI TEAM Alineación oficial del equipo 'TXUMI TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
[email protected] Alineación oficial del equipo 'piromano10@hotmail.com' en el partido 0 - 5 TXUMI TEAM Alineación oficial del equipo 'TXUMI TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

[email protected]

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Valentín Verganza s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pepe Espantoro va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Aļģis Bērziņš va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Espantoro de piromano10@hotmail. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TXUMI TEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Severino Lampón va posar els visitants TXUMI per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): TXUMI va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Viorel-Ştefan Lăzurean, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Zacarías Obrero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Javier Canseco va augmentar l'avantatge de TXUMI a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Óscar Marañón, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en César Picaza va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Zacarías Obrero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaime Villanueva, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Viorel-Ştefan Lăzurean es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de César Picaza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Camilo Antiñolo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jaime Villanueva va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simeón Cortés de TXUMI es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Viorel-Ştefan Lăzurean de TXUMI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.