Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pantomaquet (489462) - Tres quartos (1436035) » 675979381: T66/J1/VII

Liga 675979381 Información oficial sobre el partido 675979381 en Hattrick

08.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VII.448 (38484)

Pantomaquet Alineación oficial del equipo 'Pantomaquet' en el partido 2 - 2 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
0 - 1 Hans Maison (13')
Abdelkhaliq Harraq (28') 1 - 1
Juan Carlos Pont Delgado (67') 2 - 1
2 - 2 Pablo Pérez Romero (77')
Pantomaquet Alineación oficial del equipo 'Pantomaquet' en el partido 2 - 2 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pantomaquet Alineación oficial del equipo 'Pantomaquet' en el partido 4 - 0 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
Tiene mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantomaquet

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de 28 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Pantomaquet, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Abdelkhaliq Harraq de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pantomaquet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Carlos Pont Delgado va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alcide Roscini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Abdelkhaliq Harraq gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ricardo Mila va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Ma-Sul Sunwoo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Gabriel-Mircea Rădăcină va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pantomaquet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Abdelkhaliq Harraq es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Pantomaquet va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Ma-Sul Sunwoo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tres quartos

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En José María Rueda Osborne entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al quartos, un peu providencial d'en Hans Maison va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de quartos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pablo Pérez Romero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Vizconde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Pérez Romero de quartos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.