Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atléticos de Barcelona (773610) - Toga United (489886) » 675979158: T66/J2/VII

Liga 675979158 Información oficial sobre el partido 675979158 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.444 (38480)

Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido 0 - 2 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
0 - 1 Pau Jordana (8')
0 - 2 Damián Romero Paz (48')
Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido 0 - 2 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido 1 - 4 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atléticos de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atléticos, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Max Neubert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Miguel Eibiti quasi empata el partit per a Atléticos, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): Atléticos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 64, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Eibiti va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Blaha de Atléticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Toga United

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pau Jordana que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Damián Romero Paz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Eduardo Rascio de United va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Gilberto Bertrán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Józef Cichoński, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eduardo Rascio després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Józef Cichoński va poder desviar-lo a córner.