Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FRAKASO ESCOLAR (1366848) - Deportivo La Coruña (434247) » 675978844: T66/J7/VII

Liga 675978844 Información oficial sobre el partido 675978844 en Hattrick

19.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VII.438 (38474)

FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 6 - 0 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
Julio Escriva (6') 1 - 0
Thibault Larrue (7') 2 - 0
Patrik Kyhlsten (25') 3 - 0
Amado López González (77') 4 - 0
Patrik Kyhlsten (79') 5 - 0
Amado López González (87') 6 - 0
FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 6 - 0 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 6 - 0 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRAKASO ESCOLAR

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FRAKASO va ser Julio Escriva.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FRAKASO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thibault Larrue va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): FRAKASO va aconseguir el 3 - 0 quan Patrik Kyhlsten va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FRAKASO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amado López González va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Patrik Kyhlsten, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a FRAKASO.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Amado López González va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Amado López González. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FRAKASO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julio Escriva va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sante Peccia de FRAKASO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del FRAKASO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Patrik Kyhlsten, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Deportivo La Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Karsten Wolsink va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 217 Minuto 62 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en David Catarecha que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Toni Vázquez se'n va adonar i el va encarar al minut 62 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): József Tomán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.