Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbado C.F 2 (1591350) - Fc Aluche (490723) » 675976843: T66/J11/VII

Liga 675976843 Información oficial sobre el partido 675976843 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.402 (38438)

UD_CORNELLA Alineación oficial del equipo 'UD_CORNELLA' en el partido 1 - 3 Vulpix F.C. Alineación oficial del equipo 'Vulpix F.C.' en el partido
0 - 1 David Hodsall (33')
0 - 2 Mehdi Gerab (35')
Deunoro Lezaeta (40') 1 - 2
1 - 3 Ander Miralles (59')
UD_CORNELLA Alineación oficial del equipo 'UD_CORNELLA' en el partido 1 - 3 Vulpix F.C. Alineación oficial del equipo 'Vulpix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD_CORNELLA Alineación oficial del equipo 'UD_CORNELLA' en el partido 1 - 1 Vulpix F.C. Alineación oficial del equipo 'Vulpix F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD_CORNELLA

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): El públic de UD_CORNELLA va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 40, va xiular un penal pels locals. Deunoro Lezaeta no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El UD_CORNELLA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pedro Pardo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Deunoro Lezaeta hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Guillermo Lalor Cabañas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Negrón de UD_CORNELLA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Xavi Porredón després que el jugador de UD_CORNELLA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jens Marienborn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vulpix F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En David Hodsall va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Vulpix, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Vulpix va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mehdi Gerab, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ander Miralles, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Jude Major, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Iñarra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Iván Carnicero va estar a punt de posar per davant a Vulpix amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jude Major va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del UD_CORNELLA. La jugada d'estratègia del Vulpix per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mauro Fenollar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.