Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitufos Jugones (120813) - Ojetex CF (313080) » 675976701: T66/J3/VII

Liga 675976701 Información oficial sobre el partido 675976701 en Hattrick

22.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VII.400 (38436)

Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 5 - 0 melonymelames Alineación oficial del equipo 'melonymelames' en el partido
Achille Bazzanti (9') 1 - 0
Miguel Ángel Aroca (20') 2 - 0
Alejandro Piñal (52') 3 - 0
Jaume Planell (70') 4 - 0
Orest Kasper (77') 5 - 0
Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 5 - 0 melonymelames Alineación oficial del equipo 'melonymelames' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 3 - 0 melonymelames Alineación oficial del equipo 'melonymelames' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufos Jugones

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pitufos s'avançava en el marcador després que en Achille Bazzanti xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Pitufos va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Werner Kastrup, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miguel Ángel Aroca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Pitufos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Piñal va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Pitufos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jaume Planell des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Pitufos va aconseguir el 5 - 0 quan Orest Kasper va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Achille Bazzanti es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Achille Bazzanti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gastón Baña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Viti Dameto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Achille Bazzanti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Henrique Careto va poder marcar per a Pitufos en un servei de cantonada picat per en Achille Bazzanti quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

melonymelames

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de melonymelames, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Jaime López Ramos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Óscar Burgo Díaz va servir per deixar enrere el gegant Henrique Careto al minut 38, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ignacio Alagón de melonymelames va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.