Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Utopía p2p (435667) - ATELICO LANZAROTE (309170) » 675976430: T66/J6/VII

Liga 675976430 Información oficial sobre el partido 675976430 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.395 (38431)

LAS TORRES F.C. Alineación oficial del equipo 'LAS TORRES F.C.' en el partido 1 - 2 Laudrup team Alineación oficial del equipo 'Laudrup team' en el partido
0 - 1 Kristofer Olsson (37')
Niccolò Saleppichi (63') 1 - 1
1 - 2 Mario Moringo (78')
LAS TORRES F.C. Alineación oficial del equipo 'LAS TORRES F.C.' en el partido 1 - 2 Laudrup team Alineación oficial del equipo 'Laudrup team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LAS TORRES F.C. Alineación oficial del equipo 'LAS TORRES F.C.' en el partido 1 - 2 Laudrup team Alineación oficial del equipo 'Laudrup team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS TORRES F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TORRES el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Niccolò Saleppichi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Óscar Martín García quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Richi Miguel Conde hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dieter Vielhauer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Lacoste Rivero de TORRES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Bolòs de TORRES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Laudrup team

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Laudrup prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kristofer Olsson.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Laudrup es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mario Moringo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Florent Baud de Laudrup, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Laudrup que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gustavo Adolfo Hurtado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Aurélien Bossuyt va estar a punt de posar per davant a Laudrup amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniele Blotto va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Simon Mathäus Neuspiel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aurélien Bossuyt, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aurélien Bossuyt va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Dennis van Olphen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniele Blotto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Rasmer Hallik va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Moringo.