Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miilesdegoles (307657) - C.F.PINARET (1365834) » 675973142: T66/J9/VII

Liga 675973142 Información oficial sobre el partido 675973142 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.336 (38372)

Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido 0 - 2 C.F.PINARET Alineación oficial del equipo 'C.F.PINARET' en el partido
0 - 1 Aušrutis Palskys (76')
0 - 2 Thomas Johannes (87')
Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido 0 - 2 C.F.PINARET Alineación oficial del equipo 'C.F.PINARET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido 2 - 1 C.F.PINARET Alineación oficial del equipo 'C.F.PINARET' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miilesdegoles

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Josep Enric Punsà gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nicodemo Elcareta va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo César Corella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iancu Trancău.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvatore Tripi de Miilesdegoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F.PINARET

Goles Goles

  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aureliusz Słupiecki és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Aušrutis Palskys perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Thomas Johannes de C.F.PINARET l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.F.PINARET sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andrii Oseledtsev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Antonio Tabacchi quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.