Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chavales FC (1457144) - diabeticos futbol club (1461250) » 675969079: T66/J2/VII

Liga 675969079 Información oficial sobre el partido 675969079 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.264 (38300)

Los Chavales FC Alineación oficial del equipo 'Los Chavales FC' en el partido 0 - 3 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
0 - 1 Nicola Pentrella (29')
0 - 2 Liviu Bumb (54')
0 - 3 Benny Vigneron (59')
Los Chavales FC Alineación oficial del equipo 'Los Chavales FC' en el partido 0 - 3 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Chavales FC Alineación oficial del equipo 'Los Chavales FC' en el partido 0 - 1 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavales FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Chavales va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Jeffie Clarys va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Kimmo Pelander va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chavales que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Almazán no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

diabeticos futbol club

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nicola Pentrella quedar desmarcat i marcar per a diabeticos al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de diabeticos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Liviu Bumb va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Benny Vigneron de diabeticos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jeffie Clarys no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leonard Chappell estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): diabeticos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Benny Vigneron va quedar-se sol davant el porter Kopano Mothelesi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Nicola Andreozzi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Benny Vigneron després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kopano Mothelesi va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Nicola Pentrella va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Nicola Pentrella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kopano Mothelesi, però la pilota va topar amb el travesser.