Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the Hattrick Boys & SKR Revolution (1435128) - ARANCETANOS BLACKS (1334471) » 675968878: T66/J7/VII

Liga 675968878 Información oficial sobre el partido 675968878 en Hattrick

19.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VII.260 (38296)

Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub Alineación oficial del equipo 'Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub' en el partido 4 - 0 Rayo Arancetano Alineación oficial del equipo 'Rayo Arancetano' en el partido
Erazmus Szabó (37') 1 - 0
Gaxen Pío Baroja (44') 2 - 0
José Ignacio Oriol López (55') 3 - 0
Gaxen Pío Baroja (79') 4 - 0
Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub Alineación oficial del equipo 'Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub' en el partido 4 - 0 Rayo Arancetano Alineación oficial del equipo 'Rayo Arancetano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub Alineación oficial del equipo 'Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub' en el partido 0 - 1 Rayo Arancetano Alineación oficial del equipo 'Rayo Arancetano' en el partido
Tiene mucha potra 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seguidores de " Kiko Rivera " Futbol CLub

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Peña KR eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Erazmus Szabó va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Peña KR el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gaxen Pío Baroja va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Peña KR va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José Ignacio Oriol López, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gaxen Pío Baroja de Peña KR es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago Sáenz Aragón al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Hoefler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Carlos Rabanal de Peña KR va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gaxen Pío Baroja que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Peña KR sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Carlos Rabanal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arno Muntsaratz de Peña KR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erazmus Szabó de Peña KR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rayo Arancetano