Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C San Lorenzo del Escorial (1335634) - Asturias CF. (1584744) » 675963233: T66/J10/VII

Liga 675963233 Información oficial sobre el partido 675963233 en Hattrick

10.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VII.159 (38195)

Priego c. f Alineación oficial del equipo 'Priego c. f' en el partido 2 - 1 Atlético Maravillas Alineación oficial del equipo 'Atlético Maravillas' en el partido
Pedro Jimeno Caballer (30') 1 - 0
1 - 1 Noel Caín (36')
Joan Noguer (41') 2 - 1
Priego c. f Alineación oficial del equipo 'Priego c. f' en el partido 2 - 1 Atlético Maravillas Alineación oficial del equipo 'Atlético Maravillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Priego c. f Alineación oficial del equipo 'Priego c. f' en el partido 2 - 1 Atlético Maravillas Alineación oficial del equipo 'Atlético Maravillas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Priego c. f

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Priego va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Pedro Jimeno Caballer fent així el 1 - 0.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Norino Gómez de Alba sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Joan Noguer marcar el 2 - 1 per al Priego.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç José Vicente Lanús va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 22, i va passar la pilota a Miguel Ángel Lera, però aquest no va encertar a marcar.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Norino Gómez de Alba va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Pedro Jimeno Caballer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Aureliano Bello va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Vicente Lanús va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, José Vicente Lanús gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aureliano Bello va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Narbona Sales de Priego amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético Maravillas

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Noel Caín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Maravillas, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Alberto Pablos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Akox Mendiarte va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 60 minuts, el Maravillas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Maravillas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Felipe Aguerri va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Julio Encinas després que el jugador de Maravillas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.